Skip links

Моќта на неформалното образование

Опис: Што ако сфатам дека таа професија не е за мене, а веќе ги завршив студиите? Лазар зборува за придобивките од шаренило во образованата позадина и моќта на неформалното образование!

Професија: Професор, Мотивациски говорник

Личност: Лазар Ѓуров

Сподели на: