Skip links

Моќта на социјалното претприемништво

Опис: Климентина Илијевски е новинар по професија, но последните години ги посветува на социјалното претприемништво во форма на улично списание, нејзината гордост – Лице в лице.

Професија: Новинар, Социјален претприемач

Личност: Климентина Илијевски

Сподели на: