Skip links

Уметноста на тишината

Опис: Војо, Мето и Даре се пантомимичарската тројка која ги разубавува улиците, детските родендени и театарските сцени со една сосема поинаква уметност – уметноста на тишината.

Професија: Пантомимичари

Личност: Војо, Мето и Даре

Сподели на: