Skip links

Костими, шминка, студио… Акција!

Опис: Да се биде актер, не е воопшто лесно, затоа што после одредено време тоа не е само професија, тоа станува начин на живот!

Професија: Актери

Личност: Актерската екипа од Преспав

Сподели на: