Skip links

Уметноста и технологијата во животот на Гораст

Опис: Кој вели дека не може професионално да се бавиш и со уметност и со технологија? Гораст е најдобар пример за тоа дека уметноста и компјутерите дефинитивно одат заедно!

Професија: Актер, Гејмер

Личност: Гораст Цветковски

Сподели на: