Skip links

Какво образование е потребно за да се стане DJ?

Опис: Никола и Настасија се дел од DJ триото Skopski Groove. Слушнете како тие решија да ја споделат својата музика со скопјани, колку е лесно или тешко да се направи добра забава и што сѐ треба за еден млад љубител на добра музика да стане DJ.

Професија: DJ

Личност: Никола и Настасија

Сподели на: