Skip links

Како можат младите да се информираат за својата идна кариера?

Опис: Како изгледа еден работен ден на Маркетинг специјалист и тренер за кариерен развој во Сивус? Во интервјуто со Крсто ќе слушнете повеќе за обуките кои ги нуди Сивус како и совети за изборот на вистинската професија за вас.

Професија: Маркетинг специјалист

Личност: Крсто Златков

Сподели на: