Skip links

Зошто е важно да се одбере вистинската кариерна патека?

Опис: Крсто Златков, Маркетинг специјалист и тренер за кариерен развој во Сивус, зборува за изборот на вистинската професија за нас како и совети за како да стигнеме до неа.

Професија: Маркетинг специјалист

Личност: Крсто Златков

Сподели на: