Skip links

Каков е денот на еден успешен менаџер?

Опис: Дали знаевте дека добар менаџер може да работи во било која индустрија, притоа учејќи ги само техничките детали на работата? Ико е пример за менаџер, кој во својата кариера сменил многу индустрии и гранки, моментално работи во Пакомак, како менаџер за грижа за корисници.

Професија: Менаџер за грижа на корисници

Личност: Ико Брдакоски

Сподели на: